CHEF´S MENU 17.9.-30.11.2019

Menu tarjolla tiistaista perjantaihin 16.00-22.00
sekä lauantaisin klo 13.00-22.00.

Tervetuloa!

Menu kalalla tai lihalla à 53,00€
Menu risotolla à 48,00€
Viinipaketti menuille 29,00€

CHEF´S MENU
Suppilovahverokeittoa ja karamellisoitua sipulia (L, G)

12cl Dr Loosen Riesling Trocken Mosel, Germany

****

Grillattua poron sisäpaistia, peruna-vuohenjuustorösti ja karpalokastiketta (L, G)
12cl Valpolicella Ripasso Classico Valpolicella, Italy
tai
Kevyesti savustettua merilohta, suppilovahvero-perunakakkua ja tummaa tillikastiketta (L, G)
12cl Robert Mondavi Woodbridge Chardonnay, California, USA
tai
Kurpitsarisottoa, suppilovahveroa ja Beurre blanc -kastiketta (G)
12cl Scolaris Borgo Boschetto Pinot Grigio Giulia, Italy

****

Suklaafondant ja vaniljajäätelöä & kahvi/tee
8cl Dow’s Nirvana Reserve Port, Dow’s Port / DOC Douro, Portugal