CHEF´S MENU 17.9.-30.11.2019

Menu tarjolla tiistaista perjantaihin 16.00-21.30
sekä lauantaisin klo 13.00-21.30.
Tervetuloa!

Menu kalalla tai lihalla à 53,00€
Menu risotolla à 48,00€
Viinipaketti menuille 29,00€

CHEF´S MENU
Suppilovahverokeittoa ja karamellisoitua sipulia (L, G)

12cl Dr. Loosen Riesling Trocken Mosel, Germany


Grillattua poron sisäpaistia, peruna-vuohenjuustorösti ja karpalokastiketta (L, G)
12cl Poças Júnior Coroa d’Ouro Tinto, Portugal
tai
Kevyesti savustettua merilohta, suppilovahvero-perunakakkua ja tillikastiketta (L, G)
12cl Robert Mondavi Woodbridge Chardonnay, California, USA
tai
Kurpitsarisottoa, suppilovahveroa ja Beurre blanc -kastiketta (G)
12cl Villa Maria Pinot Noir, Zew Zealand


Suklaafondant ja vaniljajäätelöä & kahvi/tee
8cl Pocas Junior Reserve Tawny, Portugal