TÖÖLÖNRANNAN KESÄMENU
Aperitiiviksi suosittelemme
Taittinger Brut Reserve 15€ / Lasi
Aperol Spritz 15€
Helsinki Gin & Tonic 15€
KEITTIÖMESTARIN MENU
3 ruokalajia 49€ / henkilö
5 ruokalajia 62€ / henkilö
Keittiömestarimme suunnittelema menu sesongin raaka-aineista
ALKUUN
Pintahiillostettua, graavattua lohta, mallasta ja pikkelöityjä kesävihanneksia (L, saatavilla myös G)
14€
Juurikascarpaccio, kuttujuustoa ja granaattiomenaa (L,G, saatavilla myös VGN)
14€
Sitruunamarinoituja katkarapuja, cashew-pähkinää ja vihreää parsaa (M,G)
16€
Uusia perunoita, kermaista metsäsientä ja rapeaa pekonia (L,G, saatavilla myös VGN)
14€
Salaatti fetasta, fenkolista, munakoisosta ja tomaateista (VL,G, saatavilla myös VGN)
pieni 14€ / iso 21€
PÄÄRUOAKSI
Grillattua härän kuvepihviä, juuriselleriä ja yrttivoita (L,G) (saatavilla myös M)
26€
Paistettua siikaa, maa-artisokkaa ja siianmätiä (L,G)
26€
Pinaattiohukainen, maa-artisokkapyreetä, linssejä ja paahdettuja kaaleja (L) (VGN)
22€
Töölönrannan burger naudanpihvillä (L, saatavilla G )
17€
Töölönrannan burger kikhernepihvillä (L, saatavilla G ja VGN)
17€
Kermainen lohikeitto (L,G)
pieni 14€ / iso 21€
LISUKKEEKSI TAI PIENEEN NÄLKÄÄN
Vihreä salaatti ja sherryvinegrette (VGN)
5€
Grillattua parsaa ja sitruunaa (M,G)
6€
Ranskalaiset ja aiolia (M,G) (VGN)
5€
Uusia perunoita tillivoilla (L,G) (VGN)
5€
Talon leipää ja ruskistettua voita (L) (G,VGN)
4€
Hernehummusta (VGN,G)
4€
Paahdettuja manteleita (VGN,G)
5€
JÄLKIRUOAKSI
Haudutettua raparperia, mantelia ja valkosuklaaganche (G)
12€
Mansikkatartaletti (L,G)
13€
Herukanlehti- crème brûlée ja herukkaa (L,G)
12€
Kotimaisia juustoja, hilloketta ja siemennäkkäriä (L,G)
13€
Pallo jäätelöä tai sorbettia
5€
Pidätämme oikeudet muutoksiin.