Ohita navigaatio

A' la Carte 2022

TÖÖLÖNRANNAN KESÄMENU

Aperitiiviksi suosittelemme

Taittinger Brut Reserve 15€ / Lasi
Aperol Spritz 15€
Helsinki Gin & Tonic 15€

KEITTIÖMESTARIN MENU

3 ruokalajia 49€ / henkilö
5 ruokalajia 62€ / henkilö
Keittiömestarimme suunnittelema menu sesongin raaka-aineista

ALKUUN

Pintahiillostettua, graavattua lohta, mallasta ja pikkelöityjä kesävihanneksia (L, saatavilla myös G)
14€

Juurikascarpaccio, kuttujuustoa ja granaattiomenaa (L,G, saatavilla myös VGN)
14€

Sitruunamarinoituja katkarapuja, cashew-pähkinää ja vihreää parsaa (M,G)

16€

Uusia perunoita, kermaista metsäsientä ja rapeaa pekonia (L,G, saatavilla myös VGN)
14€

Salaatti fetasta, fenkolista, munakoisosta ja tomaateista (VL,G, saatavilla myös VGN)
pieni 14€ / iso 21€

PÄÄRUOAKSI

Grillattua härän kuvepihvetta,juuriselleriä ja yrttivoita (L,G) (saatavilla myös M)
26€

Paistettua siikaa, maa-artisokkaa ja siianmätiä (L,G)
26€

Pinaattiohukainen, maa-artisokkapyreetä, linssejä ja paahdettuja kaaleja (L) (VGN)
22€

Töölönrannan burger naudanpihvillä (L, saatavilla G )
17€

Töölönrannan burger kikhernepihvillä (L, saatavilla G ja VGN)
17€

Kermainen lohikeitto (L,G)
pieni 14€ / iso 21€

LISUKKEEKSI TAI PIENEEN NÄLKÄÄN

Vihreä salaatti ja sherryvinegrette (VGN) 
5€

Grillattua parsaa ja sitruunaa (M,G)
6€

Ranskalaiset ja aiolia (M,G) (VGN)
5€

     Uusia perunoita tillivoilla (L,G) (VGN)
5€

Talon leipää ja ruskistettua voita (L) (G,VGN)
4

Hernehummusta (VGN,G)
4€

Paahdettuja manteleita (VGN,G)
       5€             

           

JÄLKIRUOAKSI

Haudutettua raparperia, mantelia ja valkosuklaaganche (G)
12€

Mansikkatartaletti (L,G)
13

Herukanlehti- crème brûlée ja herukkaa (L,G)
12€

             Kotimaisia juustoja, hilloketta ja siemennäkkäriä (L,G)
13€

Pallo jäätelöä tai sorbettia
5€