Sadonkorjuumenu

Kokonaisuus tarjolla 7.9. – 27.10. välisenä aikana
perjantaisin 15.00 – 22.00 ja lauantaisin 13.00 – 22.00.
Menun hinta määräytyy pääruoan mukaan.

 

Alkuruokabuffet

Vihreitä salaatteja ja karpalovinegrettea (M, G)
Kvinoa-yrttisalaattia (M, G)
Paahdettuja punajuuria ja Peltolan blue- juustoa (L, G)
Suolaista piirakkaa kauden sienistä (L)
Savustettua merilohta ja mallasleipää (L)
Kylmäsavuporomoussea (L)
Savukalkkunaa ja tyrnikompottia (M, G)

 

Pääruokavaihtoehdot tarjoillaan pöytään:

Paistettua kuhaa, maa-artisokkaa ja hummerivaahtoa (L, G)  53,00
***
Paahdettua poron sisäpaistia, perunarösti, punajuuripyree ja karpalokastiketta (L, G)  59,00
***
Karitsan kareeta, perunafondant ja madeirakastiketta (L, G)  51,00
***
Kantarellirisottoa ja Beurre blanc- kastiketta (G) 48,00

 

Jälkiruokavaihtoehdot:

Crème brûlée (L, G)
***
Punajuurikakkua ja rosmariinijäätelöä (L, G)
***
Valikoima pientilajuustoja, viikunahilloketta ja rapeita pähkinöitä (G)

 

M= Maidoton
L= Laktoositon
VL= Vähälaktoosinen
G= Gluteeniton