Sadonkorjuupöytä á 49€

 

1.9. – 28.10.  perjantaisin klo 15-22 ja lauantaisin klo 13-22

Alkuruokabuffet:

Vihreitä salaatteja ja karpalovinegrettea
Savustettua siikaa, mätimoussea ja avomaankurkkuja
Paahdettuja punajuuria ja Peltolan blue- juustoa
Suolaista piirakkaa kauden sienistä
’’Toast skagen’’
Kylmäsavuporomoussea
Weisswurstia, hapankaalia ja talon sinappia
Savukalkkunaa ja tyrnikompottia

Pääruoat:

(pöytiin tarjoiltuna)

Paistettua kuhaa, maa-artisokkaa ja hummerivaahtoa
tai
Paahdettua poron sisäpaistia, punajuurirösti ja karpalokastiketta
tai
Kantarelliperunakroketti, vuohenjuustokreemiä ja viikunavinegrette

Jälkiruokabuffet:

Valikoima pientilajuustoja, viikunahilloketta ja rapeita pähkinöitä
Creme brule ja puolukkajäädykettä
Xante- päärynät, vaniljakreemiä ja keksimurua
Lämmintä lapin leipäjuustoa ja lakkahilloa