A la Carte tarjolla arkisin 15.00-23.00 sekä lauantaisin klo 13.00-23.00.

Tervetuloa!

 

CHEF´S MENU 6.5. – 20.6.2019

Menu risotolla à 43,00€
Menu lihalla à 49,00 €

Parsakeittoa ja kylmäsavulohitartar (L, G)
12 cl Lois Loimer Grüner Veltliner, Austria

******

Grillattu rotukarjan flank steak, parsaa ja Bearnaise -kastiketta (L, G)
12 cl Coroa d’Ouro DOC Douro / Poças Junior, Portugal

tai

Parsarisottoa ja vuohenjuustoa (VL, G)
12 cl Scolaris Borgo Boschetto Pinot Grigio, Italy

******

Raparperia ja vadelmamoussea (L, G)
8 cl Moscato d’Asti DOCG Sarocco / Piemonte, Italy

Viinipaketti
Risotolle  á 29,00 €
Lihalle á 27,50€

 

L= Laktoositon
VL= Vähälaktoosinen
G= Gluteeniton