CHEF´S MENU á 49,00

Mustajuurikeittoa ja ankanmaksamoussea (L,G)
12 cl Dr. Pauly-Bergweiler Riesling / Mosel, Saksa

******

Kevyesti savustettua merilohta, varhaisperunaa ja korvasienikastiketta (L)
12 cl Cusora Chardonnay Caruso e Minini / Sisily, Italia

tai

Grillattu rotukarjan flank steak, selleripyree ja bearnaisekastiketta (L,G)
12 cl Coroa d’Ouro DOC/ Poças Junior, Portugali

tai

Sienirisottoa ja Beurre blanc- kastiketta (VL,G)
12 cl Cusora Chardonnay Caruso e Minini / Sisily, Italia

******

Sitruuna ja lakritsi- Crème Brûlée & vadelmasorbet (L,G)
8 cl Moscato d’Asti DOCG, Italia

Viinipaketti
Kalalle/Risotolle  – á 27,00
Lihalle –  á 26,00

 

L= Laktoositon
G= Gluteeniton
VL= Vähälaktoosinen