LOUNASMENU

 

21.5.-25.5.2018

3 ruokalajia  36,50

 

Savulohta ja Caesar-salaattia (L) (10,50/ 16,50)

tai

Porkkanakeittoa ja rakuunaa (L, G) (10,50/ 16,50)

***

Grillattu flank steak, selleriä ja bbq-kastiketta (L) (22,00)

tai

Paistettua merilohta, ruohosipuliperunaa ja hummerikastiketta (L, G) (22,00)

tai

Feta-pinaattipiirakkaa ja sipulisalaattia (VL) (22,00)

***

Jogurtti-pannacotta ja mansikkaa (L, G) (10,00)

 

28.5.-1.6.2018

 

LOUNASMENU

LUNCH MENU

 

3 ruokalajia – 3 course   36,50

 

 

Katkarapu-caesar (L) (10,50/ 16,50)

tai

Kukkakaalikeittoa ja siianmätimoussea (L, G) (10,50/ 16,50)

***

Vasikka Wallenberg, perunamuusia ja pähkinävoita (L) (22,00)

tai

Paahdettua nieriää, perunavoita ja korvasienikastiketta (L) (22,00)

tai

Punajuuririsotto ja halloumi -juustoa (VL, G) (22,00)

***

Mustaherukkaparfait ja valkosuklaamousse (L, G) (10,00)