CHEF´S MENU

Maa-artisokkakeittoa ja pähkinäsalaattia
Jordärtskocka soppa med nötsallad

******

Hiillostettua siikaa, varhaisperunoita ja porkkanakastiketta

Halstrad sik med nypotatis och morotsås

tai/ eller

Pitkään haudutettua karitsan niskaa, selleriä ja bearnaise- kastiketta

Stuvad lammnacke med selleri och bearnaisesås

******

Crème brûlée ja litsisorbee

Crème brûlée med litchi sorbet

Kalalla á 49€
Lihalla á 45€

 

 

ALKURUOAT – FÖRRÄTTER

Kolme Makua – Tre smaker
16,50€

Jokirapuja Skagen

Flodkräft Skagen

Siikatartar, mallasleipää
Siktartar med malt-bröd

Riimihärkää ja rapeaa sipulia
Saltad oxe med krispig lök

Maa-artisokkakeittoa ja pähkinää
Jordärtskocka soppa med nötsallad

Mansikkaa ja Fetajuustoa
Jordgubbar med Fetaost

 

 

  SALAATIT & HAMPURILAINEN – SALLADER & HAMBURGARE

  

Töölönrannan salaatti 17,00/ 23,00

Sallad à la Töölönranta

Fetajuustoa, mansikkaa, granaattiomenaa. pähkinää ja viikunavinegretteä

Fetaost med jordgubbar, granatäpple ,nöt och figvinegrette

 

Caesarsalaattia ja savustettua lohta 14,00 / 18,00

Caesarsallad med rötk lax

Caesarsalaattia ja jokirapuja 15,00 / 19,00

Caesarsallad med flodkräftor

Töölönrannan hampurilainen ja ranskanperunoita 19,50

Hamburgare à la Töölönranta med pommes frites

 

 

PÄÄRUOAT – VARMRÄTTER

 

Pitkään haudutettua karitsan niskaa, selleriä ja bearnaise- kastiketta 24,00

Stuvad lammnacke med selleri och bearnaisesås

 

Kevyesti savustettua lohta, rapuperunaa ja kantarellikastiketta 28,00

Latt rökt lax med kräftpotatis och kantarellsås

Hiillostettua siikaa, varhaisperunoita ja porkkanakastiketta 28,00

Halstrad sik med nypotatis och morotsås

 

Fish & Chips 17,50

Kukkakaalitempuraa, porkkanaa ja pähkinävinegrette 22,00

Blomkålstempura med morotpyree och nötvinegrette

 

JÄLKIRUOAT – EFTERRÄTTER

 

Crème brûlée ja litsisorbettia 9,90
Crème brûlée med litchi sorbet

 

Mansikoita ja jogurttisorbet 9,90

Jordgubbar och yogurtsorbet

Sitruunaa, lakritsia ja valkosuklaata 12,50

Citron, lakrits och vitchoklad