A la Carte tarjolla ma-to 15.00-22.00

Syys-lokakuun aikana viikonloppuisin tarjolla Sadonkorjuumenua (pe-la) ja brunssia (su). Tällöin ei ole a la Carte saatavilla.

ALKURUOAT – FÖRRÄTTER

Toast Skagen 15,00 (L)

Suppilovahverokeittoa ja kylmäsavuporomoussea 14,00 (L,G)
Trattkantarellsoppa med mousse på kallrökt ren

Seesamilohta ja perunasalaattia 17,00 (L,G)
Sesamlax med potatissallad

Töölönrannan salaatti 14,50 / 22,00 (L,G)
Paahdettua punajuurta, Peltolan blue -juustoa ja paahdettua pähkinää
Rostad rödbeta med rostade nötter och Peltolas blue – ost

 

PÄÄRUOAT – VARMRÄTTER

Paahdettua poron sisäpaistia, perunaröstiä, punajuuripyree ja karpalokastiketta 34,00 (L,G)
Rostad reninnerstek med potatisrösti, rödbetspyré och tranbärssåss

Karitsan karetta, perunafondant ja madeirakastiketta 26,00 (L,G)
Lammkarré med potatisfondant och madeirasåsås

Paistettua kuhaa, maa-artisokkaa ja hummerivaahtoa 28,00 (L,G)
Stekt gös med jordärtskocka och hummerskum

Paahdettua nieriää, persiljaperunagnoccheja ja porkkanakastiketta 28,00 (L)
Rostad röding med persilje- och potatisgnocchi  och morotssås

Kanttarellirisottoa ja Beurre blanc- kastiketta 23,00 (G)
Kantarellrisotto med Beurre blanc -sås

 

JÄLKIRUOAT – EFTERRÄTTER

Suklaanemesis ja tyrniä 10,00 (L,G)
Choklad-nemesis med havtorn

Punajuurikakkua ja rosmariinijäätelöä 10,00 (L, G)
Rödbetskaka med rosmaringlass

Juustovalikoima ja viikunahilloketta 12,50
Ostbricka med fikonkompott

Crème brûlée 10,00 (L,G)