Töölönrannan chef menu!

CHEF MENU

CHEF´S MENU 3.9. – 1.12.2018

(pääruokana aina kauden liha-, kala – ja kasvisvaihtoehto)

Kalalla á 49,00
Lihalla  á 55,00
Risotolla á 44,00

 

Sienikeittoa ja kylmäsavuporomoussea (L,G)

12 cl Villa Maria Pinot noir, Marlborough, New Zealand

******

Paistettua kuhaa, maa-artisokkaa ja hummerivaahtoa (L,G)

12 cl Lois Grüner Veltliner, Loimer/Kamptal, Austria

tai

Paahdettua poron sisäpaistia, perunaröstiä, punajuuripyree ja karpalokastiketta

12 cl Coroa d’Ouro DOC/ Poças Junior, Portugal

 tai

Kanttarellirisottoa ja Beurre blanc -kastiketta (L)

12 cl Dr. Pauly-Bergweiler Riesling Feinherb

******
Suklaanemesis ja tyrniä (L,G)

8 cl Late Bottled Vintage Port 2009

 

Viinipaketti

kalalle á 32,00
lihalle  á 31,00
risotolle  á 31,00
 
Kahvi tai tee  á 4,00
Töölönrannan suodatettu vesi kuplilla tai ilman à 3,00